FAQ

Algemeen

Wat is Qruxx?

Doet u aan lean, triple of quadruple aim? Aan zinnige of waardegedreven zorg? Of aan value based healthcare? Los van de terminologie is de kern van de zaak simpel. U wilt patiënten of cliënten de hoogst mogelijke waarde bieden. Daartoe stuwt u de kwaliteit van zorg op tegen aanvaardbare kosten. Op dit nieuwe kennisplatform kunt u kennis en ervaringen delen met collega’s in Nederland en daarbuiten. Samen bouwen we aan een community waarin de deelnemers van elkaar leren om de kwaliteit van zorg te verbeteren

 

Waarom registreren en inloggen?

Wie zich registreert en inlogt, kan reageren op artikelen op Qruxx. Daarnaast kunt u helpen de Wiki – de lijst van begrippen en definities – te vullen en te verbeteren.

Wat kan ik met een registratie?

Wie zich registreert, kan reageren op artikelen op Qruxx. Daarnaast kunt u helpen de Wiki te vullen en te verbeteren.

Redactie

Wie maken Qruxx?

Qruxx is een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum. De redactie werkt nauw samen met de redacties van Skipr en Zorgvisie.

Het Qruxx-team verzamelt kennis en produceert content. Maaike Zweers is daarbij de spin in het web, zij coördineert het verzamelen van kennis en produceren van content. Zij organiseert het netwerk van freelance medewerkers, bloggers en vloggers.

Founding partners en kennispartners delen hun expertise op het platform. Een bijzondere kennispartner is KiZ, de redactieleden van dit (voormalige) tijdschrift over kwaliteit en veiligheid in de zorg leveren veel bijdragen.

Kan ik een bijdrage leveren?

Heeft u nieuws? Wilt u een blog schrijven of heeft u een andere bijdrage voor ons? Stuur uw bijdrage naar redactie@qruxx.nl. Hier vindt u de richtlijnen waar uw bijdrage aan moet voldoen.

Commercie

Wie zijn de partners?

De founding partners zijn nauw betrokken bij de opzet van Qruxx. Ze zijn zichtbaar op hun partnerpagina, maar ook in advertenties en advertorials.

Zijn nieuwe partners welkom?

Natuurlijk, Naast onze founding parters zijn er altijd nieuwe partnerschappen mogelijk. Neem hiervoor contact op met ..

Kan ik adverteren?

Natuurlijk. Neem voor de mogelijkheden contact op met ..