Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Informatie van kanker.nl makkelijk te delen via BeterDichtbij

Dankzij een slimme integratie is informatie van kanker.nl over kanker, de behandeling ervan en over leven met kanker direct beschikbaar in BeterDichtbij.
BeterDichtbij - kanker.nl

Door de uitbreiding van BeterDichtbij met de betrouwbare informatie van kanker.nl, kunnen oncologiezorgverleners op het juiste moment hun patiënten met betrouwbare en relevante informatie ondersteunen. Met één druk op de knop kunnen zorgverleners het juiste artikel van kanker.nl selecteren en delen met de patiënt; op dezelfde plek kunnen zij ook content van Thuisarts.nl, Indiveo medische animaties en hun eigen standaardberichten selecteren.

Betrouwbare informatie op meerdere plekken

Chris van Vlissingen, directeur van Stichting kanker.nl, is blij dat de betrouwbare informatie over kanker meer mensen bereikt: “Wij vinden het belangrijk dat de informatie die we samen met artsen hebben ontwikkeld op zoveel mogelijk plekken vindbaar is. Met de samenwerking met BeterDichtbij zijn we dan ook erg blij want het zorgt ervoor dat we onze informatie ook letterlijk ‘dichterbij’ de patiënt brengen.”

Meer gemak en betere voorbereiding op consult

Godfried Bogaerts, algemeen directeur van BeterDichtbij, zegt dat de samenwerking ook past bij zijn organisatie. “Als je in je leven te maken krijgt met kanker speelt naast alle informatie die op je afkomt emotie een grote rol. Met BeterDichtbij helpen we patiënten en zorgverleners om dit bij elkaar te brengen. Via jouw zorgverlener de informatie die voor jou relevant is, op het juiste moment en de mogelijkheid om er nog vragen over te stellen en goed contact te houden.”

Alle zorgverleners die betrokken zijn bij oncologietrajecten kunnen de informatie van kanker.nl raadplegen. Zij bepalen zelf welke informatie ze delen met hun patiënten.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.