Home Partners

Partners

Sommige van onze commerciële partners zijn vanaf het begin betrokken bij Qruxx. Ze zijn zichtbaar op hun partnerpagina en in advertenties en advertorials. Daarnaast leveren partners input voor redactionele artikelen.

Meer weten over partnerschappen en adverteren? Neem contact op met Mark van der Kooij via 06 42204231 of mark.vanderkooij@bsl.nl

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Het is hun missie om mensen met complexe aandoeningen te helpen met innovatieve geneesmiddelen.

Naar de partnerpagina van AbbVie


De levensduur verlengen en de kwaliteit van leven verbeteren: dat drijft Novartis om dagelijks te zoeken naar nieuwe medicijnen en behandelingen.

Naar de partnerpagina van Novartis

Bergman Clinics is in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland.

Naar de partnerpagina van Bergman Clinics

Performation ondersteunt in de effectiviteit van jouw organisatie, met behulp van slimme software, data-analyses en deskundig advies.

Naar de partnerpagina van Performation

Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson is een wereldwijde leider in de gezondheidszorg. Het bedrijf wil een toekomst creëren waarin ziekte tot het verleden behoort.

Naar de partnerpagina van Janssen


Het kwaliteits managementsysteem Scienta is gebruiksvriendelijke software voor het vastleggen, controleren en verbeteren van processen.

Naar de partnerpagina van Scienta

Kennispartners

Onze kennispartners zijn niet-commerciële partijen die zich bezighouden met het verbeteren van de kwaliteit van de Nederlandse zorg. Ze leveren een inhoudelijke bijdrage aan Qruxx. Klik op de logo’s voor meer informatie en artikelen. 

Wilt u ook kennismaken met de redactie van Qruxx? Mail naar redactie@qruxx.nl.