Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Platform met extra behandelkansen kankerpatiënten online

Veel kankerpatiënten zijn niet op de hoogte van mogelijke testbehandelingen. Op Heyleys.nl staan ze vanaf 29 oktober bij elkaar.

Heyleys.nl heeft, met de patiënt als vertrekpunt in het proces, een online platform ontwikkeld waar alle klinisch onderzoeken in begrijpelijke taal te vinden zijn. De patiënt en behandelend arts kunnen nu samen eenvoudig en snel geschikt onderzoek vinden en hieraan deelnemen.

Extra behandelkansen

Edwin Klumper, oprichter van Heyleys.nl: “Wij merken dat mensen zelf online op zoek gaan naar informatie en extra behandelkansen als het gaat om kanker. Ze willen samen met hun oncoloog bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarom hebben we één plek op het internet ontwikkeld waar alle extra behandelkansen door deelname aan klinisch onderzoek  rondom kanker in Nederland vermeld staan.”

Geen zoekmachine

“Het is geen zoekmachine, maar eerder een ‘onder-zoekmachine’. Door alle mogelijke innovatieve behandelingen toegankelijk te maken, kan er een open gesprek ontstaan over misschien wel een extra kans”, aldus Klumper.

Heyleys is een onderdeel van IClusion, een Nederlandse Life Sciences Medtech.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.