Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Radboudumc presenteert nieuwe uitkomsten kankerzorg

Het Radboudumc heeft nieuwe uitkomsten op de website gepubliceerd over de uitkomsten van zorg van ruim twintig kankersoorten.

Bij alle kankersoorten zijn cijfers over aantallen behandelingen, wacht- en doorlooptijden, patiënttevredenheid en overleving bekend gemaakt. De resultaten zijn te raadplegen. Het ziekenhuis vindt het volgens de website belangrijk om transparant zijn over uitkomsten van zorg. “Niet alleen om zichtbaar te maken welke kwaliteit we leveren, maar ook om onze zorg te verbeteren. Patiënten dienen de best mogelijke behandeling te krijgen.”

Onafhankelijke organisaties

De cijfers die het Radboudumc presenteert, zijn door onafhankelijke en betrouwbare organisaties verzameld. De overlevingscijfers zijn afkomstig van de Nederlandse Kankerregistratie van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). De gegevens over de patiëntervaring zijn gebaseerd op de cq-index” target=”_blank” rel=”noopener”>CQ index.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.