Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vierstroom wint Zinnige Zorg Award

De Vierstroom uit Gouda heeft met Verpleeg Thuis de gouden Zinnige Zorg Award gewonnen. VerpleegThuis biedt intensieve zorg in de thuissituatie, waardoor cliënten niet hoeven te verhuizen.

Bij Verpleeg Thuis komt meerdere keren per dag iemand aan huis die de intensieve zorg kan bieden, maaltijden verzorgt én ook nog tijd heeft voor een praatje. Dit is prettig voor de cliënt en kost minder dan een verblijf in een verpleeghuis.

Zilveren award

Ziekenhuis Bernhoven won met ‘ervaren artsen op de spoedeisende hulp’ een zilveren award. Deze ervaren dokters kunnen sneller de juiste zorg leveren en symptomen die directe actie vereisen, worden sneller herkend. De derde plaats was voor Vincent van Gogh / Proteion met het initiatief ‘beter omgaan met dementie en onbegrepen gedrag‘.

De Zinnige Zorg Award beloont initiatieven die de zorg beter en simpeler maken. Deze zinnige zorg initiatieven helpen om goede zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te houden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.