Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wat wilt u weten over arbeidsgerichte zorg in het ziekenhuis?

Veel patiënten met een chronische ziekte als reuma of IBD krijgen een diagnose als ze nog een heel werkend leven voor zich hebben. Werk draagt vaak bij aan hun kwaliteit van leven

Het benoemen van werk als behandeldoel kan voorkomen dat ze uitvallen. Toch komt het voortzetten of hervatten van werk in de spreekkamer vaak niet aan bod. Hoe breng je hier verandering in? Op 2 februari organiseert Qruxx in samenwerking met AbbVie een Q&A over dit onderwerp.

Qruxx-redacteur Maaike Zweers ondervraagt in de studio Angelique de Rijk. Zij is hoogleraar Arbeid en gezondheid, in het bijzonder arbeidsreïntegratie aan Maastricht University. Daarnaast is Annelies Boonen aanwezig. Zij is hoogleraar reumatologie Maastricht UMC+ .  Bij het gesprek sluit bovendien een patiënt aan die uit ervaring weet waar de belemmeringen liggen. Wat wilt u van hen weten? Deel uw vragen via onderstaand formulier:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.