Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Whitepaper ‘Hoe organiseren we de zorg?’

De vraag die blijft hangen is: ‘Waar beweegt het stelsel naar toe? Hoe ziet het zorglandschap er over een aantal jaar uit en hoe kunnen we nu al zo gaan organiseren dat we daar efficiënt naar toe bewegen? Kortom: Hoe organiseren we de zorg?'

Dat was de centrale vraag van de laatste ZorgSmeders sessie op 3 oktober 2018. Vanuit de discussie die we deze avond gevoerd hebben rond drie actuele praktijkcases, brengen we een aantal leidende principes naar voren voor de toekomstige inrichting van ons zorgstelsel.

 

Zorgsmeders

ZorgSmeders is een initiatief van ABN AMRO, Philips VitalHealth en Vintura die de schouders willen zetten onder de verbetering van het zorgstelsel. Binnen ZorgSmeders worden bestuurders binnen het zorgdomein (ziekenhuizen, klinieken, eerstelijnszorg, verzekeraars, industrie en politiek) op regelmatige basis bijeengebracht door de organisatoren (ABN AMRO, VitalHealth en Vintura) om vervolgstappen te zetten op weg naar betere, meer waardegedreven zorg (Value-Based Healthcare).

Lees meer over dit onderwerp in de white paper ‘Hoe organiseren we de zorg?’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.