Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ICHOM vormt partnerschap met instituut van vbhc-grondlegger Teisberg

ICHOM heeft een kennispartnerschap gevormd met het Value Institute for Health and Care, het instituut dat vbhc-grondlegger Elizabeth Teisberg samen met Scott Wallace oprichtte. Beide organisaties willen wereldwijd value based healthcare stimuleren.

Het Value Institute ontstond in 2017 en heeft als doel om de transformatie naar hoogwaardige zorg te versnellen. De ambitie van het instituut is dat ondersteunende, vriendelijke, veilige en efficiënte zorg de norm wordt.

Transformatie

Onder leiding van mede-oprichters Elizabeth Teisberg en Scott Wallace creëerde het instituut een platform voor gezondheidswerkers die transformatie willen leiden. Het Value Institute stimuleert dit door middel van onderwijs, onderzoek en thought leadership.

Redefining Health Care

Het instituut bouwt voort op het boek Redefining Health Care: Creating Value-Based Competition on Results dat Teisberg in 2006 schreef samen met Michael E. Porter. In dat boek werd het concept van value based healthcare geïntroduceerd.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.