Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mobiel behandeluitkomsten meten

EasyROM landeerde begin juni een zorgapp. Hiermee meten patiënten zelf hun eigen behandeluitkomsten in 40 seconden met korte, dynamisch gegenereerde vragenlijsten.

EasyROM heeft vragenlijsten voor oncologie, slaapstoornissen, (chronische) pijn, orthopedie, dermatologie,angststoornissen, depressie en sociaal functioneren. Omdat de patiënt zelf, op gezette tijden metingen doet, zijn er direct gunstige effecten zoals reductie van de administratie en kosten.

Korte vragenlijsten

De app gebruikt Computer Adaptief Testen (CAT) wat de vragenlijsten kort houdt. Hierdoor zijn de meetgegevens bovendien direct te gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.

Gemakkelijk beschikbaar

Bas Thuis, CEO van EasyROM: “De app combineert de allerhoogste wetenschappelijke kwaliteit van de gevalideerde itembanken als Promis met het gemak van smartphones. Zo is het meetinstrument gemakkelijker beschikbaar en bereikbaar en is de gebruiksmotivatie het hoogst.”

.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.