Strategy&

Founding Partner

PwC’s Strategy& is een wereldwijd team van praktische strategen dat klaar staat om u te helpen in het behalen van een essentieel voordeel. We werken samen met u aan het oplossen van uw problemen en het grijpen van uw grootste kansen.

We helpen u met het ondernemen van ingewikkelde en riskante veranderingen. Onze ervaring met het werken aan de uitdagingen van klanten, in combinatie met de PwC-netwerk, betekent dat we snelheid, zekerheid en impact leveren. Of het nu gaat om het bedenken van een bedrijfsstrategie of het creëren van mogelijkheden door verandering te brengen in de functies en businessunits, wij helpen u bij het creëren van de waarde waarnaar u op zoek bent.

Strategy& werd opgericht op 31 maart 2014, toen het bedrijf dat voorheen Booz & Company heette, in combinatie met PwC een nieuw team met consultants vormde en diensten voor ‘strategy-through-execution’ aanbood.

Strategy& heeft al meer dan 250 jaar ervaring in het helpen oplossen van de problemen van internationale klanten. Doordat we een deel uitmaken van het PwC-netwerk, staan we bekend om onze professionaliteit en vertrouwen.

Wij bij Strategty& zijn toegewijd aan het succes van onze klanten, gefocust op het helpen bereiken van een essentieel voordeel. We stellen samen de belangrijkste vragen waarop we een antwoord moeten hebben. We vertellen het zoals het is, gedurfd en onbevreesd. Hierdoor werken wij samen met u om de praktische strategieën te ontwikkelen die u nodig hebt.

Wij geven om uw organisatie en uw succes. We meten onze waarde daarom ook door het succes van onze klanten en vooral door de impact die u op de markt bereikt.

In onze geschiedenis waren we betrokken bij enkele van de meest beroemde gebeurtenissen in de business, waaronder het aanbreken van het contractsysteem voor Hollywood-films, de fusie van de nationale en Amerikaanse voetbalcompetities en de redding van de Chrysler Corporation tegen een faillissement.

We ontwikkelden het concept van human capital in de jaren veertig, product life cycle in de jaren vijftig, supply chain management in de jaren tachtig, smart customization in de jaren negentig, organizational DNA begin 2000 en capabilities-driven strategy in het huidig decennium.

We staan bekend om onze vooruitziende blik en impact. Daarnaast staan we bekend om onze expertise in verschillende industrieën en doelmatige expertise in de publieke en private sector, onze invloedrijke wereldwijde studies en boeken, en ons award-winning managementmagazine, strategy + business.

 

 

Contact details

Westgate 2, floor 4
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam
Tel: + 31 88 79 29 173
info.amsterdam@strategyand.nl.pwc.com