ICT

Webcast data & IT optimaal inzetten voor samen beslissen

Linnean zette op 18 juni haar missie digitaal voort: de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. De bijeenkomst Data & IT optimaal inzetten ten behoeve van samen beslissen is live-gestreamd via een webcast.

Samen beslissen in de spreekkamer wordt als het goed is ondersteund door middel van dashboards waarin de (te verwachte) gezondheidsuitkomsten visueel worden weergegeven. Hiervoor zijn goede data en IT-systemen die naadloos op elkaar aansluiten, essentieel.

Fundamentele uitdagingen

Bestaande data- en IT-technologieën maken dit al voor een groot deel mogelijk. Tegelijkertijd ervaren patiënten, zorgprofessionals en zorginstellingen een aantal fundamentele uitdagingen. Het kan en moet beter.

Whitepaper

De leden van de Linnean werkgroep Data & IT bundelden hun kennis en krachten in de whitepaper Data & IT optimaal inzetten ten behoeve van Samen BeslissenIn de whitepaper beschrijven zij vier uitdagingen in de combinatie van Samen Beslissen op data- en IT-gebied.

Op 18 juni van 19.00 – 20.45 uur gaat dagvoorzitter Egge van der Poel samen met Frits van Merode (voorzitter van de werkgroep Data/IT), Leone Flikweert en Johan van Soest in gesprek over de whitepaper en opgehaalde input. Aanmelden kan via deze link. Via dezelfde link is de webinar vanavond te zien.

Lees ook
Frits van Merode: ‘Niet integreren maar communiceren’

 

Reacties