Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Veel belangstelling voor online werkbezoek Hartcentrum Catharina Ziekenhuis

'Waardegedreven zorg als medicijn voor het zorgsysteem.' Zo luidde het thema van Linneans werkbezoek aan het Hartcentrum van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Vanwege de corona-maatregelen vond het bezoek volledig digitaal plaats. Simon Broersma, hoofdredacteur van Qruxx, ontving in de studio in drie sessies zeven gasten. Die gingen achtereenvolgens in op het meten en verbeteren van uitkomsten, netwerkorganisatie in de eerste, tweede en derde lijn en waardegedreven zorginkoopmodellen.

Verslag

Meer dan 170 geïnteresseerden keken online mee, namen actief deel aan polls en stelden hun vragen via de livechat, Bij Linnean is een verslag van de avond te vinden, compleet met een overzicht van de gestelde en beantwoorde vragen. Wie het hele bezoek wil terugkijken, kan dat hier doen

Waardevol alternatief

Matthijs van der Linde van Linnean kijkt tevreden terug op de sessie. “Het is een zeer waardevol alternatief voor live bijeenkomsten. Een extra voordeel is dat we digitaal een grotere bereikbaarheid hebben. Deelnemers hebben geen reistijd en er is geen limiet aan het aantal deelnemers. We gaan dit zeker vaker doen.”

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.